ТМ «Зелена Сова»

Напої в роздільному пакуванні

Без консервантів та пастеризації. Цукор та «Е»-харчові добавки принципово не використовуються.

Флегматор Савінського - це унікальний прилад для натуралізації спирту міцних алкогольних напоїв. Патентована нанотехнологія формування ідеальних кристалогідратів молекул етанолу у газовій фазі не має аналогів. Процес відбувається при температурах вище 104 С у тонкій цільнотянутій колоні з харчової міді, заповненій позолоченою 24-каратним золотом насадкою. Чисельні фазові переходи спирту і води напою на «тарілках» колони флегматора гарантують утворення на молекулах етанолу повної гідратної оболонки, характерної для неректифікованого спирту в живій природі. При цьому досягається рівномірний розподіл по об’єму напою всіх його додаткових інгредієнтів. Тому нанокупаж пом’якшує міцний алкоголь набагато краще, ніж будь-яка його багаторічна витримка, а головне - флегматор зменшує шкідливий вплив спирту на організм людини. >>> Читати статтю<<<


Більш детальну інформацію можна отримати в публікаціях:

1. Савинский С.В. "Флегмокупаж водки в газовой фазе - технология снижения алкогольной смертности" ж.«Напої. Технології та Інновації» №10 (39) 2014р.

Частина 1 Дистилляты и ректификаты

Частина 2 Альбуминовый биотест на спирт-ректификат

Частина 3 Инновационная технология флегмовой водки

2. Савінський С.В. "До питання про з’єднання спирту з водою.Частина І" науковий журнал «Харчова промисловість» Київ НУХТ 2013

3. Сертифікат Мінздраву України

4. Лабораторні дослідження та дегустації